ONZE WERKWIJZE

Onze werkwijze

Samen met u bekijken wij wat uw wensen en behoeften zijn om die daarna praktisch verder uit te denken. Wij bekijken of uw wensen binnen uw budget vallen, hoe wij zo efficiënt mogelijk kunnen werken en bekijken of de investering toekomstbestendig is. Door onze financiële ervaring bij diverse (inter)nationale klanten hebben wij een goede kijk op wat er in uw situatie wel of niet kan werken. Op basis van uw wensen en budget maken wij graag een opzet op maat, inclusief mooie 3d renderingen van uw locatie.
Nadat alles door u is goedgekeurd, wordt alles nogmaals bouwkundig grondig nagelopen. Als ook de technische details geheel kloppend zijn, gaan wij over tot productie; in ons eigen pand, in ons eigen Nederland. Als laatste stap leveren en installeren wij uw nieuwe aanwinst(-en).
Naast ons brede assortiment aan producten kunnen wij voor u ook (elektronische) producten repareren en indien nodig vervangen.

Zoals u leest hebben wij de mogelijkheid om u volledig te ontzorgen! Volledig op maat!

Onze producten

Waterglijbaan

Een waterglijbaan staat voor gegarandeerd plezier beleven. Wij hebben dan ook verschillende waterglijbanen in ons assortiment. Familieglijbanen, glijbanen voor snelheidsduivels of juist een ontspannende lazy river. Uiteraard speciaal voor u op maat gemaakt!

Spraypark

Kinderen vermaken zich opperbest met het spelen met water. Een spraypark is een heerlijke en veilige plek om af te koelen en kinderen kunnen zich,  door de interactieve producten,  uren vermaken. Van waterspuwers tot ’tipping buckets’, maar ook watertafels behoren tot ons assortiment.

Waterspeeltuin

Een waterspeeltuin zorgt voor garandeerd speelplezier. Het enige dat u nodig heeft, is water. Wij bieden u de keus in speeltoestellen; Glijbanen, speelhuisjes, ’tipping buckets’, waterspuitende dieren, of waterpistolen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Speelelementen

Maximaliseer de sensatie door het toevoegen van speciale effecten. Denk hierbij aan lichteffecten en geluid, snelheidsmeters maar ook stoplichten en ‘playtubes. De laatste items zorgt naast meer spanning ook voor extra veiligheid door ingebouwde aftelsysteem.

Neem gerust contact met ons op!