Waterglijbanen Sprayparken Waterspeeltuinen Speelelementen

Ons totaalpakket

Over

AVASTO

AVASTO is voor veel opdrachtgevers al decennia lang dé partner voor ontwerp, installatie en onderhoud op het gebied van recreatietechniek en wellness-installaties. Zo hebben we heel veel glijbanen voorzien van veiligheidssystemen en speel-elementen (vanuit ons label Slide Sensations).

In 2022 heeft AVASTO de keuze gemaakt om hun producten ook te gaan toepassen in sprayparken en waterspeeltuinen. Na het faillissement van van Egdom recreatietechniek begin 2023, was er de mogelijkheid nog een hele grote stap te nemen. Met het overnemen van het personeel van van Egdom, kon AVASTO haar kennis en kunde nog verder uitbreiden. AVASTO heeft naast de productiefaciliteiten dus ook de Engineering, R&D, werkvoorbereiding en montage in huis, allemaal vanuit Nederland. Al tientallen jaren bewezen Dutch Quality, waar we trots op zijn!

Voor AVASTO staat een lange termijnrelatie met u als klant centraal. Niet voor niets bieden we de maximaal denkbare garantie op onze producten. En mocht er onverhoopt een storing optreden, dan lossen we deze razendsnel op. Daar mag u ons aan houden.

Onze producten

Waterglijbaan

Groot, klein, lang, kort, hoog en met of zonder Cone. Voor iedere doelgroep en locatie een passende oplossing.

Spraypark

Een onmisbaar onderdeel voor elke locatie waar waterplezier centraal staat.

Waterspeeltuin

Van klein tot groot, met of zonder glijbanen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Speelelementen

Maximaliseer de watersensatie door middel van verlichting en speelelementen.

Kwaliteit en uitmuntende service

Van waterglijbaan en waterspeeltuin tot spraypark, wij bieden waterplezier met een hoge kwaliteit passend binnen uw budget. Voortdurende innovatie en op maat gemaakte producten, dat is waar wij goed in zijn!

Naast een groot aantal basismogelijkheden, bieden wij u de keuze om volledig mee te denken in vormen, kleuren en opties voor uw waterglijbaan, spraypark of waterspeeltuin.

Neem gerust contact met ons op!