Ons totaalpakket

AVASTO recreatietechnieK

Van waterglijbaan tot waterspeeltuin en spraypark, wij bieden waterplezier met een hoge kwaliteit, passend binnen uw budget. Continue innovatie en op maat gemaakte producten, dat is waar wij goed in zijn!

Naast een groot aantal basis mogelijkheden, bieden wij u de keuze om volledig mee te denken in vormen, kleuren en opties voor uw waterglijbaan, spraypark of waterspeeltuin.

Alles voor optimaal speelplezier.

Inspectie & contracten

Onderhoud

Renovatie

Innovatie

Over ons

AVASTO Recreatietechniek is de afdeling van AVASTO die de kennis en kunde van Avasto Oudewater op het gebied van zwembadgebonden techniek verder specialiseert.

Na decennia lange mooie technische projecten te hebben opgeleverd in zowel binnen als buitenland in zeer uiteenlopende werkvelden is in 2022 gekozen om extra aandacht te geven aan de recreatiebranche. Vanuit onze fabriek in Oudewater ontwerpen, produceren, leveren en installeren wij voor onder andere de industrie, machine en metaalbouw. Daarnaast hebben wij ook elektrotechniek en softwareontwerp in ons portfolio. Onze producten vinden u dan ook terug in grote technische projecten, inrichtingen van restaurants, schakelkasten, hekwerken en trappen, maar zeker ook in de zwembad- en welzijnssector.

Met AVASTO Reacreatietechniek volgen wij ons volledig op de zwembad- en welzijnssector, maar wel met alle faciliteiten die u gewend bent van ons. Door onze essentiële ervaring, in huis productie en zeer brede kennis, zijn wij in staat om ongekende hoge kwaliteit producten te leveren.

Recreatietechniek van A tot Z

Wat Avasto Recreatietechniek onderscheidend maakt, is dat wij naast het ontwerpen, maken en installeren van waterglijbanen, waterspeeltuinen en sprayparken ook de volledige waterzuivering en alle electronica zelf in huis hebben. Door al onze kennis en kunde samen te brengen in uw project kunt u er zeker van zijn dat alle producten op elkaar zijn afgestemd. Het resulaat is zo efficiënt mogelijk werken gedurende de bouwperiode, hoge kwaliteit producten, een lange levensduur en betaalbaar onderhoud.

Daarnaast ontwerpen we natuurlijk samen met u gewoon een super gaaf product, passend bij uw wensen en budget!

Visie en Missie

Creatief, energiek en vakbekwaam. De recreatiebranche betekent plezier, ontspanning en een glimlach. AVASTO werkt graag volgens deze principes. Hierbij streven we naar de hoogste kwaliteit: constant en op elk niveau.

De glimlach bij onze klant door net iets meer te doen dan hij had verwacht, de glimlach bij zijn klanten waarbij wij een product leveren die meehelpt een herinnering te maken. Dat is iets wat we geloven. En deze belofte kunnen we waarmaken door innovatie, flexibiliteit, innovatiekracht én het werken met echte vakmensen. Zonder de mensen geen vakmanschap.

In onze werkwijze staan duurzaamheid, veiligheid en aandacht voor het milieu en de leefomgeving voorop. Uiteraard en installeren we volgens de strenge NEN-criteria, maar zoeken we ook naar manieren om bewust te gaan met onder andere energie, afval en dus het milieu.
Ons doel voor de bevestigde jaren is onze sterke positie in de markt verder te versterken. We blijven doorgaan met investeren in de ontwikkeling en uitbreiding van onze kennis en ervaring op onze verschillende vakgebieden. We spelen in kansen en trends in de markt en kunnen zo onze opdrachtgevers nog beter en sneller bedienen.

AVASTO is een totaaldienstverlener. Dit betekent dat wij het gehele proces – van advies tot oplevering – begeleiden en uitvoeren. Hierbij gaan we uit van de unieke situatie van elke klant. Langdurige relaties met opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers staan bij ons hoog in de vlag. Daar lopen we graag een stapje harder voor.

Milieu en energverbruik

Voor zwembaden is de continue strijd tussen een prettige ervaring zonder het milieu enorm te belasten of hoge kosten maken een van de grootste uitdagingen.  Het aantal graden van het  zwembadwater, het stroomverbruik van een jacuzzi of sauna of het regelmatig moeten vervangen van producten, die door de corrosieve zwembadomgeving een korte levensduur hebben. Daarom denken we niet alleen
graag met u mee in de beste oplossing voor reparatie of vervanging, maar kijken we ook naar stroomverbruik en levensduur.
Uiteraard zijn onze producten van de allerhoogste kwaliteit en in hoge mate corrosiebestendig wat de levensduur verlengt. Daarnaast
kunnen we met onze slimme sensoren en software ook schakelingen voor u maken, om stroomverbruik op bijvoorbeeld
pompen, verlichting en verwarming tot een minimum te beperken.

Onze mogelijkheden

Waterglijbaan

Groot, klein, lang, kort, hoog en met of zonder Cone. Voor elke doelgroep en locatie een passende oplossing.

Spraypark

Een essentieel onderdeel voor elke locatie waar waterplezier centraal staat.

Waterspeeltuin

Van klein tot groot, met of zonder glijbanen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Speelelementen

Maximaliseer de watersensatie door middel van verlichting en speelelementen.

Onze geschiedenis

AVASTO recreatietechniek is gespecialiseert in zwembadgebonden techniek en onderdeel van AVASTO B.V. De afgelopen decennia heeft AVASTO zich bewezen als een betrouwbare partner met veel kennis en een hoge kwaliteits standaard. Vanuit onze fabriek in Oudewater zijn er veel ontwikkelingen in de markt gezet op het gebied van Spa & Welness en verlichting en effecten voor o.a. waterglijbanen, waterspeeltuinen en sprayparken. Het uitgangs punt is hierbij altijd een kwalitatief hoogwaardig product, duurzaamheid en waar mogelijk volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceert.
In 2023 ontstond een unieke kans om een groot deel van het personeel van van Egdom Recreatietechniek B.V. over te nemen en daarmee nog een grote stap te zetten in deze markt. De enorme kennis en ambitie van het team van Egdom sloot perfect aan bij de visie van AVASTO en geeft de mogelijkheid om het volledige pakket van waterglijbanen, waterspeeltuinen en sprayparken inclusief alle denkbare verlichting en effecten volledig in eigen beheer te produceren en in de markt te zetten. Door te innoveren, onze betrokken mensen en hoge ambitie zijn wij in staat onze klanten continu te verrassen en producten te leveren die passen binnen hun budget, een lange levensduur hebben en veel plezier bieden.

Neem gerust contact met ons op!