Ons totaalpakket

AVASTO METAALTECHNIEK

Wij kenmerken ons door kwaliteit voorop te zetten. Hiernaast bezitten wij ruime kennis in de techniek en bevinden ons in een goede positie om onze klanten op een goed en efficient mogelijke manier te adviseren. 

Over ons

In 2001 hebben Swen van Vrouwerff en Alexander van den Akker Avasto opgericht.  Door de achtergrond van Swen vanuit de besturingstechniek en de achtergrond van Alexander vanuit de metaaltechniek te combineren, kunnen ze een totaalpakket aanbieden aan de klant. Deze  combinatie blijkt een goede match te zijn. Door zowel metaal en besturing aan te bieden, kunnen de machinebouw klanten met één partij zaken kunnen doen. Dit scheelt tijd, geld en voorkomt miscommunicatie.

In 2006 heeft AVASTO van Terberg de zwembad gerelateerde werkzaamheden overgenomen. Dit zijn o.a. whirlpools, stoombaden, golfslag- en filterinstallaties. In dit jaar wordt tevens besloten dat het pand op de Kerkwetering te klein wordt en verhuist Avasto naar Tappersheul.

In 2023 heeft AVASTO onder de naam AVASTO Recreatietechniek, een doorstart gemaakt met de firma Van Egdom Recreatietechniek. Zij leverden wereldwijd glijbanen en waterspeeltuinen. Een leuke dynamiek en mooie combinatie ook weer van de besturingen en staaltechniek. Verder doen we veel horeca- inrichtingen en machinebouw.

Wat wij doen

AVASTO metaaltechniek is de partij voor uw staalproject. We hebben alles in eigen huis om u een totaalpakket aan te kunnen bieden.

Van idee tot montage, samen met u doorlopen wij alle stappen om voor u het perfect product te kunnen produceren. 

Mocht er na de montage service nodig zijn, ook dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Neem gerust contact met ons op!