MACHINEBOUW CONSTRUCTIES INTERIEURINRICHTING

Over

AVASTO

AVASTO combineert kwaliteit, kennis en kunde om bezoekers een topervaring op uw locatie te bieden. Vanuit het hart van de randstad ontwikkelen, engineeren en produceren wij in huis onze producten voor projecten door heel Europa. Een kwalitatief hoogwaardig product, made in Holland, en daar zijn we trots op!

Het maakt niet uit of u alleen nog maar een idee heeft of al een compleet uitgewerkt plan; wij denken graag met u mee om het beste en efficiëntste resultaat te bereiken. 

Naast het geven van advies, tekenen wij de ontwerpen uit en geven deze tevens weer in een 3D model om een zo realistisch mogelijk beeld weer te geven. Na uw goedkeuring van het ontwerp gaan wij over tot productie, waarna wij tevens het plaatsen op ons nemen. 

Voor AVASTO staat een lange termijnrelatie met u als klant centraal. Niet voor niets bieden we de maximaal denkbare garantie op onze producten. En mocht er onverhoopt een storing optreden, dan lossen we deze razendsnel op. Daar mag u ons aan houden.

Specialisaties

iN DE SPOTLIGHTS

Maatwerk in Techiek

In de lente-uitgave van het magazine De Ondernamen staat een heel mooi artikel over onze samenwerking met Faay Vianen B.V.

Wij ontwikkelden samen met Faay een machine voor het produceren van de prefab-wandsystemen en -plafondsystemen van Faay. Het hoofddoel van deze machine is duurzaamheid, zowel tijdens de productie als bij de verwerking door de afnemer.  Deze nieuwe machine beschikt over volledige automatisering, continuiteit,  flexibiliteit en is uitgerust met de nieuwste technieken.

Op dit moment is de bouw van de machine nog in volle gang en wordt na de zomer de oplevering verwacht. Wij houden u op de hoogte.

Geinteresseerd in het hele artikel?

Lees dan snel verder op De Ondernamen – Vrienden onder Elkaar (Tekst: Ellen van Leeuwen / Fotografie: Menno Ringnalda)

Recente projecten

Neem gerust contact met ons op!